1. Cinecity
  2. Spirit Özgür Ruh

Spirit Untamed

Spirit Özgür Ruh

Genel İzleyici Kitlesi
Genel Bilgi Fragman
Yönetmenler: Elaine Bogan , Ennio Torresan
Tür: Aile , Animasyon , Macera
Film Süresi: 88 D.

DreamWorks yapımı animasyon Spirit Untamed, annesinin memleketi olan küçük sınır kasabası Miradero'ya gelen cesur akrobat binicisi Lucky'nin, kendisi gibi özgür ruhlu olan yabani at Spirit ile tanışmasından sonra yaşananları konu ediniyor.

Lucky Prescott, korkusuz bir akrobat binici olan ve küçük, sınır kasabası Miradero’lu rahmetli annesi Milagro Navarro’yu hiç tanımamıştır. Lucky de annesi gibi kuralları ve sınırlamaları pek sevmemektedir. Bu durum Cora teyzesinin çok endişelenmesine neden olmaktadır. Lucky, Cora’nın gözetiminde Doğu Yakası’nda yetişmiştir. Fakat Lucky, çok fazla tehlikeli yaramazlık yaparak şansını zorladığında Cora tüm eşyalarını toplar ve ikisi birlikte Lucky’nin Miradero’daki babası Jim’in yanına taşınırlar. Lucky miskin, küçük kasabadan hiçbir şekilde etkilenmez. Kendisi gibi özgür bir ruh taşıyan yabani at, Spirit’le tanışıp Abigail Stone ve Pru Granger adlarındaki iki biniciyle arkadaş olunca fikri değişir. Pru’nun babası, hara sahibi Al Granger Lucky’nin babasının en yakın arkadaşıdır. Kalpsiz bir at bakıcısı ile ekibi, Spirit ve sürüsünü yakalamayı ve ağır işlerde çalıştırılıp tutsak edilmek üzere açık artırmaya çıkarmayı planladığında Lucky, yeni arkadaşlarından destek alarak kendisine özgürlük ve bir amaç veren ve annesinin mirasıyla ve Meksikalı kökleriyle hiç beklemediği bir bağı keşfetmesini sağlayan atı kurtarmak üzere cesur bir şekilde hayatının macerasına atılır.

Spirit Özgür Ruh

Haftalık film programlarından, kampanyalardan haberdar olmak, özel gösterimlere davetiye kazanmak için Cinemail'e üye olun.